O soluție Commit Global. Află mai multe

Ukraine Child Cancer Help

Viața copiilor ucraineni bolnavi de cancer depinde de tratament specializat. Aici este locul în care găsesc în România ajutorul critic pentru ei. Code for Romania, Asociația Dăruiește Aripi și Societatea Română de Onco-Hematologie Pediatrică au construit împreună această platformă pentru a ajuta orice copil ucrainean care se luptă cu cancerul să aibă acces facil, rapid și țintit la serviciile medicale specializate de care are nevoie aici, în România. Platforma oferă soluții și pentru nevoile logistice și sociale ale familiilor care însoțesc acești copii. Dacă ești părintele, ruda sau prietenul unui copil ucrainean cu cancer care are nevoie de asistență medicală, contactează-ne prin una din căile de mai jos:

Contactează-ne

Telefon: +40724024229 (zilnic între orele 08.00 și 20:00)

E-mail: ukrainechildcancer@daruiestearipi.ro, ukrainechildcancer@srohp.ro

CONTACTEAZĂ-NE

Înscrie un pacient copil

Lasă-ne datele solicitate ca să putem prelua cazul și să îi asigurăm mai departe pacientului tot ce are nevoie în România.

Completează formularul de mai jos.

VREAU SĂ ÎNSCRIU UN CAZ

Implementat de


Dopomoha

Pe dopomoha.ro găsești toate informațiile despre procedurile de trecere a frontierei și cum poți să să te descurci în România.

Sprijin de urgență

Vrei să oferi orice altă resursă în afară de cazare către echipa care coordonează efortul de salvare? Intră pe sprijindeurgenta.ro.

Un acoperiș

Platforma Un Acoperiș te poate ajuta să găsești cazare, iar cei care vor să ofere ajutor pot să își pună la dispoziție spațiile disponibile.